Tips för en trygg och smidig bilaffär

Är du på jakt efter en ny bil och vill sälja den du har? Tvekar du inför allt som det innebär att sälja och vill slippa det tråkiga jobbet med försäljningen?

Sälj bilen snabbt och smidigt

Projektet sälj bil i Stockholm har aldrig varit enklare än nu. Du säljer bilen till experter som dessutom kommer till dig för att göra en korrekt värdering av bilen. Du kan även göra en kostnadsfri förfrågan online. Här säljer du bilen online oavsett vilka defekter den har. Du kan förvänta dig en trygg bilaffär med snabb betalning samt att bilhämtning ingår. Välj mellan att få betalning via Swish, till ditt konto eller kontant. På ett litet kick är din bilaffär klar och du har lämnat över bilaffären till trygga händer.

Nu behöver du inte ens tänka på allt jobb som det faktiskt oftast innebär att sälja en bil på egen hand. Utbudet på begagnade bilar är stort och det är allmänt känt att det inte är helt lätt att få till en snabb och smidig affär när man annonserar själv.

Alla möjliga sorters bilar tas emot – oavsett skick

Här tas alla möjlig bilar i olika skick emot. Din bil behöver inte vara besiktigad och den kan även vara avställd eller till och med ha körförbud. Är bilen trasig? Inga problem!
Du behöver inte heller oroa dig om du har någon defekt, som till exempel trasig växellåda, om kopplingen inte fungerar eller om motorn har sett bättre tider för länge sedan.
Det går även utmärkt att lämna in en krockskadad bil.

Ett gott råd är därför att lämna över till experterna som köper din bil oavsett vilket märke det är. Det spelar inte heller någon roll hur många mil som den har rullat. Så, om du vill få din bil såld snabbt och enkelt behöver du inte fundera längre. Här har du lösningen.