GOLFSÄSONGEN DRAR IGÅNG

Våren knackar på dörren och längtan till semester och upplevelser börjar väckas till liv. Nu är det dags att ägna tid åt sina intressen och är det så att du börjar längta ut på banan för att svinga en boll igen?

HÄLSOSAMMA FÖRDELAR

Det är inte bara roligt att spela golf, det finns forskning som visar på att ge sig ut på planen med golfklubban och spela är förenat med en rad av positiva hälsoeffekter. Några av fördelarna är att det kan minska högt blodtryck och högt kolesterol. Man kanske inte tror det, men golf ger faktiskt även mycket motion.

Och vad kan vara härligare än att ge sig ut och spela i vårt vackra land? Passa på att boka din golfweekend i Sverige redan nu!
Varför inte boka ett golfpaket tillsammans med några vänner och njuta av hotellvistelse, god mat och härligt golfspel.

EN SPORT FÖR ALLA

Golf passar de flesta – såväl gammal som ung. Bokar du ett praktiskt golfpaket får du en komplett upplevelse och du kommer säkert att stifta bekantskap med nya vänner med samma intresse. Det kan vara ett ypperligt tillfälle att bjuda med släkt i olika åldrar – kanske skulle det bli en fin upplevelse för barnbarnet eller farmor? Det bästa av allt är ju att det aldrig är för sent att lära sig att spela golf.
Golf är en härlig sport där du lätt slår samman motion, socialt umgänge och spännande utmaningar allt efter önskemål. Det är en av de äldsta sporterna i världen och här får du både motion och social gemenskap på en och samma gång. Det är inte många sporter som kan skryta om att de kan involvera alla människor utifrån var och ens förmåga och behov.
Välj det golfpaket som passar dig bäst – det finns som sagt något för alla! Njut av natursköna upplevelser och social samvaro.