Katla netflix recension

Katla: recension av Netflix första isländska serie – Aftonbladet

Katla: recension av Netflix första isländska serie

15 juni 2021 — TV-RECENSION Netflix första isländska satsning är ett filosofiskt och sorgset sci-fi-mysterium av regissören Baltasar Kormákur – som vet att …

Så många plus får Netflix första isländska serie, Katla, av Aftonbladets recensent. ”Ett filosofiskt och sorgset sci-fi-mysterium av regissören Baltasar Kormákur.”

Mäktiga miljöer och fantasieggande folklore i Katla

Tv-recension: Mäktiga miljöer och fantasieggande folklore i Katla | SVT Nyheter

16 juni 2021 — Mörkt och mäktigt i Katla. Foto: Netflix. Tv-recension: Mäktiga miljöer och fantasieggande folklore i Katla.

De första fyra, fem avsnitten kittlar själen på precis rätt ställen för den som går i gång på folklore och hednamystik; och väcker också den hetsätarlust som en god serie ska, men stoffet räcker inte hela vägen in i mål. Fredrik Sahlin har sett Netflixs första isländska originalserie.

Katla (säsong 1) – Filmtopp

Katla (säsong 1) | Filmtopp

17 juni 2021 — Tyvärr räcker inte spänningen och handlingen tillräckligt långt för att Katla ska nå upp till ett riktigt högt betyg. Handlingen är intressant, …

Islands första Netflixserie är den mystiska sci-fi-serien Katla som handlar om vulkanen Katla och människor som mystiskt dyker upp vid den efter att ha varit döda eller försvunna.

Katla (2021) • 8 recensioner • Kritiker

Katla. 3,5 • 7,0 • Drama • 2021 · Se på Netflix ☆ …

8 recensioner av serien Katla (2021)

Recension: Katla, säsong 1 – Helvetes förgård på Island

14 juni 2021 — Isländska Katla är kompromisslös och kontroversiell filmkonst – definitivt inte en serie som skulle ha släppts igenom nålsögat på Disney+.

Isländska Katla är kompromisslös och kontroversiell filmkonst – definitivt inte en serie som skulle ha släppts igenom nålsögat på Disney+.

Recension av tv-serie: Katla – Kulturbloggen.com

Recension av tv-serie: Katla

14 juni 2021 — Katla Betyg 4. Premiär på Netflix 14 juni 2021. Regi Baltasar Kormákur I rollerna syns bland annat svenska Aliette Opheim och Valter …

Recension: ”Katla” – Netflix – Göteborgs-Posten

Recension: ”Katla” – Netflix | GP

14 juni 2021 — Recension: ”Katla” – Netflix. Kultur Märkligt, mörkt och mystiskt blir det när den isländska vulkanen Katla vaknar till liv och sätter igång …

Märkligt, mörkt och mystiskt blir det när den isländska vulkanen Katla vaknar till liv och sätter igång en kedja av övernaturliga händelser.

Katla (TV-serie 2021-2021) | MovieZine

16 juni 2021 — Stilsäkert men inte särskilt spännande i Netflix ambitiösa originalserie “Katla”, där ett vulkanutbrott får oväntat övernaturliga …

Katla (2021 TV) – Filmparadiset

Katla (TV-serie 2021-2021) |MovieZine

18 juni 2021 — Ett år efter vulkanen Katlas våldsamma utbrott upphör lugnet i den lilla staden Vik, då det visar sig att vulkanen fortfarande är aktiv.

Ett år efter vulkanen Katlas våldsamma utbrott upphör lugnet i den lilla staden Vik, då det visar sig att vulkanen fortfarande är aktiv. Isen runt vulkanen smälter, området måste evakueras och enda sättet att ta sig in till byn är att korsa floden Markarfljót. Området blir alltmer apokalyptiskt och Vík förklaras som farligt område. Mystiska element, som länge legat djupt nedfrusna i glaciären, börjar plötsligt dyka upp.

13 juni 2021 — En mystisk och spännande serie med ett fantastiskt Island om bakgrund! Taggar: 2021DramaKatlaMysteriumNetflixRecensionSci-FiStreaming.

Keywords: katla netflix recension